Week #20
Gefeliciteerd!!

Gefeliciteerd, werd er diverse keren tegen me gezegd of geschreven afgelopen week. Een lief familielid maakte het zelfs zo bont door te zeggen ‘gefeliciteerd met de komst van de kleine’. Een kleine?? Nou ja klein… krap 7 meter lang, bijna 2,9 meter hoog en 2,3 meter breed. Da’s niet klein zou ik denken. Wat het is? Sommigen van jullie hebben het vast al geraden: we hebben een camper!

“We zien wel waar we uitkomen”

Weer een stap verder naar onze droom om gewoon naar het einde van de wereld te rijden. Iedere dag op staan, bedenken waar we zin in hebben, dat doen en we zien wel waar we uitkomen. Al lijkt die droom ondanks de komst van de camper ver weg. Alle grenzen zijn dicht ivm COVID-19 en zelfs binnen Nederland ben je op maar weinig plekken welkom.

“Dat wordt afvallen”

Gelukkig bestaat voor ons de eerstkomende tijd aan het optimaliseren van ons ‘home away from home’. De hond en kat gaan uiteraard mee, waar bergen we hun eten praktisch op en waar geven we het? Hoe zorgen we dat de spullen niet in de kastjes rondschuiven. Wat nemen we wel mee en wat niet.  En niet onbelangrijk, wat weegt het? De camper mag namelijk niet meer dan 3500kg wegen inclusief alle belading: spullenboel, dieren en mensen. Dat wordt afvallen dus 😉

“Waarschijnlijk in onze eigen achtertuin”

Als we eenmaal zover zijn dat we onze tweede uitset compleet hebben, dan gaan we eerst maar eens ergens in de buurt overnachten. We hadden bedacht vlak over de grens in Duitsland of misschien gewoon in de buurt van onze eigen woonplaats aan de Vecht. Lukt iets niet of komen we er niet uit, dan zijn we zo terug. Nou ja, dat wordt met deze corona crisis waarschijnlijk onze eigen achtertuin 😂, maar daar zie ik de humor wel van in.

“Home away from home”

Daarom zeg ik ook tegen mijzelf: gefeliciteerd!! Je bent weer een stapje dichterbij het waar maken van mijn droom: een aantal jaar met de camper rondtrekken naar waar de reis ons brengt in ons ‘home away from home’. 

#camper #droom #homeawayfromhome #2x50challenge #fotoblog #fotografie #50mm #week20

1