Week #22
Spelen

Spelen met LEGO, madeliefjes en mijn camera. In de tuin terwijl de zon schijnt en mooi helderblauw de hemel kleurt. Spelen terwijl ik met mijn buik op de grond lig en het gras tussen mijn tenen kriebelt. Het is quarantaine tijd en omdat ik nergens heen ga, creatief wil blijven en het weer mooi is, trek ik de tuin in. En bekijk ik de wereld alsof ik in de film Honey, I shrunk the kids zit. Heerlijk gewoon weer even kind zijn. Geen zorgen, geen corona, geen grote mensen dingen. 

Gewoon spelen in de zon en doen alsof je ergens anders bent. Da’s ook een prima manier om even aan de dagelijkse sleur te ontsnappen én simpel. Je hebt er niets speciaals voor nodig, enkel je verbeelding. Ik kan het iedereen aanraden! Dus lieve mensen…. Ik ben even buiten spelen, met slakken racen, een madeliefjes kroon maken en wie weet komt er deze week nog wel een handdoekenfort. Het weer is er goed genoeg voor. Doeg!

#spelen #lego #madeliefjes #gras #mooiweer #2x50challenge #fotografie #fotoblog #50mm #week22

1