Week #24
Under Construction

‘Under construction’, dat zou een bordje kunnen zijn dat bij dit LEGO bouwwerk staat. En dat geldt ook voor mijn eigen leven. Eerst dacht ik dat het bordje voor mijn leven momenteel ‘Pauze’ zou zijn. Want wat kun je nou doen als je alleen maar thuis zit en niet weg mag als het niet echt noodzakelijk is. Toch lijkt ‘under construction’ toepasselijker.

“Elastiekje”

Want niets lijkt uiteindelijk weer terug te keren naar wat het was. Zeker niet als het nog even gaat duren. Zelfs als je uiteindelijk niet meer thuis hoeft te blijven, is het als een elastiekje dat te lang op spanning heeft gestaan. Het springt weer terug, maar wordt nooit meer helemaal de oude.

“Uitgelubberd”

Zo is het denk ik voor iedereen straks in meer of mindere mate. En aangezien ik geen uitgelubberd elastiekje wil zijn straks betekent dat nadenken over wat ik straks wil en kan. Onderzoeken, uitproberen en bouwen dus. Met tussenin voldoende tijd voor ontspanning: eindelijk mijn verlate kerstcadeau -het Harry Potter Kasteel in LEGO- bouwen.

“Twee zakjes per dag”

En omdat ik niet te snel klaar wil zijn en er goed van wil genieten, bouw ik maar maximaal twee zakjes per dag. Ook mijn eigen ontwikkeling gaat met kleine stapjes. Geen twee zakjes per dag en ongetwijfeld duurt het langer dan het bouwen van een LEGO kasteel. Maar als ik weer een behoorlijke stap gemaakt heb ben ik ongetwijfeld tots. Net als na het afronden van mijn LEGO kasteel.

Maar voor nu zijn we – Under Construction – het LEGO kasteel en ik. En met veel plezier.

#LEGO #underconstruction #harrypotter #2x50challenge #fotografie #fotoblog #50mm

3