Week #43
Spelen

Wat was het leuk om met spelen de dag af te sluiten. Afgelopen week hadden we onze eerste Ynnovate strategiedag van dit jaar. Wie zijn wij als personen, als team en als organisatie? Waar gaan we voor en wat vinden we belangrijk? Klopt dat wat we vorig jaar genoteerd hebben nog steeds of moet het aangepast worden? Missen er dingen? En niet onbelangrijk: voelt het nog goed? Het was een productieve dag. We sloten af met een uurtje spelen op 1,5m. Jeu de Boulen in de Jeu de Boules bar in Utrecht met een drankje en een hapje.

Nou kan ik natuurlijk een enorme verhandeling schrijven wat Jeu de Boules met Strategie, missie en visie te maken heeft. Maar daar heb ik nu geen inspiratie voor. Wie weet komt dat later nog. Voor nu zijn er de volgende belangrijke conclusies te trekken: Wat een fijne collega’s en leuk werk heb ik toch! En wat blijkt, ik ben ook niet onaardig in Jeu de Boules 😂. Of was dat gewoon beginnersgeluk? 😉

#spelen #strategiedagen #ynnovate #reflecteren #missie #visie #strategie #leukstecollegasterwereld #tofstebaanterwereld #jeudeboules #2x50challenge #fotoblog #fotografie #50mm

1