Week #47
Zweden

Van 3 t/m 11 oktober was ik in Zweden in Skulleskogens National Park voor de coachingsreis van mijn leven. Heel optimistisch nam ik mijn camera mee. Helaas begon het op dag 2 te regrenen en is het niet meer gestopt. En omdat mijn camera niet bijzonder water bestendig is en ik ook veel met coachingsopdrachten bezig was, is de camera na dag 1 in de tas gebleven. Daarom deze foto gemaakt tijdens het ontbijt van de eerste dag met het uitzicht op de Botnische golf vanaf ons kampvuur.

En hoewel de natuur in Zweden ook met regen fantastisch mooi was kom ik er graag nog eens terug als het zonnetje schijnt. Overigens wel in de herfst want oh wat zijn de kleuren van de bomen dan fantastisch mooi en wat geeft de mist de natuur een extra laag mysterie mee.

#Zweden #herfst #regen #botnischegolf #coaching #reis #2x50challenge #fotografie #fotoblog #50mm #week47

Week #47 - Skuleskogens National Park
Week #47 – Skuleskogens National Park
2