Week #49
Metalen Beesten

Ik heb een familie metalen beesten in de tuin. Ooit voor weinig op de kop getikt bij de welbekende prullaria verkoper Acétion. En ze maken me iedere keer dat ik ze zie weer blij. Zelfs nu ze wat ouder zijn, hier en daar roestig worden en hun oogjes wat minder schijnen in de avond. Het maakt me niets uit. Alle butsen en deuken geven ze alleen maar meer karakter en maakt dat ik ze nog leuker vind.

Opdat het, net zoals met mijn metalen beesten, ook zo mag gaan met de mensen om me heen die ik lief heb. We worden allemaal ouder, tenminste dat gun ik iedereen, want met CoViD is dat echt geen garantie. We gaan dus ook wat meer piepen en kraken, we worden wat roestiger, en onze kleuren veranderen. Maar dat maakt ons niet minder mooi. Sterker nog, ik kan er alleen maar meer van genieten.

#metalenbeesten #tuinornamenten #kleuren #leeftijd #karakter #dieren #tuin #genieten #2x50challenge #fotografie #fotoblog #50mm #week49

1